Vaak krijgen we allerlei kwaaltjes uit het niets die ons ziek maken en waarvan we niet goed weten vanwaar ze komen. Alcohol, nicotine, verkeerde voeding, milieuvervuiling…al deze factoren zorgen ervoor dat ons lichaam toxische stoffen opslaat, die ons op termijn ziek maken.

Eigenlijk is het niet zo moeilijk om de signalen juist te interpreteren, hieronder vinden jullie 5 signalen van het lichaam die aantonen dat het tijd is voor een detox.

  1. Spijsverteringsproblemen : van zodra toxische stoffen zich opbouwen in ons lichaam merk je een verschil in je vertering, ons verteringsstelsel kan dan niet meer zo goed volgen, met constipatie, diarree of krampen tot gevolg.
  2. Huid problemen : acné, eczeem, jeuk, vaak wordt je lichaam door constipatie vergiftigd en merk je dat het snelste aan je huid.
  3. Slechte adem : van zodra je spijsvertering niet meer goed werkt, hebben ook de lever en de nieren last om de toxische stoffen te elimineren, daardoor kan een slechte adem ontstaan, zelfs na regelmatig poetsen.
  4. Gewichtstoename : je lijkt gezond te eten, je drinkt veel water en toch lukt het niet je gewicht onder controle te houden, de oorzaak hiervan zijn (vaak) toxische stoffen of een inbalans van de hormonen.
  5. Vermoeidheid : je slaapt genoeg, maar ’s morgens lijk je doodop? Ook dit kan een teken zijn dat je lichaam te veel toxische stoffen binnenkrijgt.

Bovenstaande symptomen kunnen ook een teken zijn van allergieën, eet bewust en als je merkt dat je eten je moe maakt, zorg er dan voor dat je bewust de verpakkingen leest! Het is belangrijk te weten waar je intoleranties zitten.

Hulp nodig bij je diagnose? Kom even vrijblijvend langs bij Albero Sano, wij helpen jou verder.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf nu in en ontvang tips en tricks, gezonde recepten,promoties en zoveel meer…

You have Successfully Subscribed!