POWER PLATE

De Power Plate s een trilplaat die de spieren efficiënter aan het werk zet dan traditionele fitnesstoestellen. Het voornaamste kenmerk van de Power Plate is dat ze trilt. De trillingen zorgen ervoor dat de spieren reflexmatig opspannen en ontspannen. Het toestel kan ingesteld worden op verschillende frequenties en naargelang die frequentie spant je spier zoveel keer/seconde op.

Voor wie?

Voor de actieve sporter, maar ook voor kinderen en senioren. Vrouwen met osteoporose kunnen er ook baat bij hebben, omdat hen steeds wordt aangeraden om sporten te beoefenen die extra druk zetten op je gewrichten. Ook geschikt voor rugpatiënten die niet in een acute fase zitten.

Doel

  • Conditie verbeteren
  • Kracht toename (vnl. explosieve F)
  • Anti cellulitis
  • Vetverbranding en een verhoogd metabolisme
  • Versteviging botweefsel
  • Stimulatie bloedcirculatie en vermindering zware benen
  • Constipatie

Eerst zien, dan geloven? Kom de PowerPlate gratis en vrijblijvend uitproberen tijdens een proefsessie.

Feel better

Bent u perfect tevreden met uw lichaam, maar wil u werken aan stabiliteit of coordinatie, moet u revalideren of wil u uw bekken stabiliteit verbeteren of bent u net bevallen en wil u werken aan uw bekkenbodemspieren? Voor elk van deze punten hebben wij een specifiek programma dat u kan helpen.

Look better

In dit programma kan u kiezen om verschillende zones van uw lichaam aan te pakken, of het nu uw buik is, uw billen of een algemene versteviging van het lichaam, met 2x 20 min per week zorgt u ervoor dat u cm kwijt raakt, daar waar u het zelf wenst.

Play better

In dit programma gaan we specifiek werken in een bepaalde sporttak voor bepaalde spieren. U vertelt ons welke sport u beoefent en wij stellen een programma op dat u zal helpen uw sport nog beter te beoefenen. Bijv. : u vertrekt op skivakantie en wil die specifieke spieren trainen voor u vertrekt, u wil geen twee maanden stil liggen voor het voetbalseizeon weer begint,…

Je persoonlijke coach

Bij elke training wordt u begeleid door Sabine, zij zal ervoor zorgen dat u elke oefening correct uitvoert. Ze zal er eveneens voor zorgen dat je motivatie niet zakt en je tips geven wat betreft voeding en gezonde levenswijze.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf nu in en ontvang tips en tricks, gezonde recepten,promoties en zoveel meer…

You have Successfully Subscribed!