Dieet

Albero Sano koos voor verschillende redenen voor de producten van pro10. Zij leveren ons proteinerijke dieetproducten die perfect in een koolhydraatarm dieet passen. Het assortiment is zeer gevarieerd en gaat van ontbijt, over tussendoortjes naar volledige maaltijden. Ook desserten en proteinendrankjes zitten in dit gamma. Met dit assortiment kan iedereen verantwoord afvallen en een ideale BMI score behalen met een blijven resultaat.

i

VERANTWOORD BINNEN JE DIEET

Speciaal ontworpen voor een dieet op voorschrift van je arts of je diëtiste.

EXTRA EIWITTEN

De ideale aanvulling voor je dagelijkse behoefte aan eiwitten.

MET ZORG ONTWORPEN DIEETPLAN

Slank stap voor stap af met ons deskundige dieetplan op maat.

Snel gewicht verliezen met het proteïnedieet

Mensen die snel gewicht willen verliezen raken vaak zeer ontmoedigd door de tegenvallende resultaten van hun dieet. Sommige diëten moet je maandenlang volgen om slechts enkele kilo’s kwijt te raken. Voor veel mensen is dat te lang en dus geven ze de moed maar op. Door de bijzondere samenstelling geeft het eiwitdieet heel snel resultaat: 6 tot zelfs 10 kilo per maand! Dat is geen fabeltje, het eiwitdieet heeft zich al meer dan 30 jaar bewezen.

Hoe werkt het?

Om snel gewicht te verliezen moet het lichaam aangespoord worden vet te verbranden. Dat is precies wat het eiwitdieet doet. In de (lekkere!) maaltijden zitten vrijwel geen koolhydraten, oftewel suikers. Om in de energiebehoefte te voorzien gaat het lichaam al na twee tot drie dagen vet verbranden. Toegegeven, bij sommige andere diëten verlies je ook snel gewicht, maar vaak gaat dat ten koste van de spiermassa en de huid. Het is voor het lichaam namelijk gemakkelijker om energie te halen uit eiwitten (spieren en huid). Om dat te voorkomen zitten er extra eiwitten in het dieet. Vandaar de naam: eiwitdieet.

Etentjes

In onze moderne samenleving wordt er veel buiten de deur of bij vrienden gegeten. Voor mensen op dieet is dat vaak een kwelling, want er komen altijd gerechten op tafel die dat dieet verstoren. Als je echt snel gewicht wilt verliezen kun je in de eerste fase het best etentjes vermijden. Kies daarom een geschikte periode om het dieet te beginnen. Die eerste fase duurt slechts enkele dagen en daarna is het niet zo moeilijk om een gezellig etentje te hebben en toch je dieet niet in de war te sturen.

Eetgewoonten

Bij elk dieet zul je je eetgewoonten moeten aanpassen. Bij het eiwitdieet is dat niet anders, maar het wordt je wel heel gemakkelijk gemaakt. De speciale producten bestaan uit heerlijke complete maaltijden en zelfs brood. Er zijn zelfs snacks, dus snoepen mag! En als je binnen korte tijd het resultaat ziet zal je met ons eens zijn dat snel gewicht verliezen met het eiwitdieet geen straf is.

Neem uw leven terug in handen

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf nu in en ontvang tips en tricks, gezonde recepten,promoties en zoveel meer…

You have Successfully Subscribed!