Het is weer zover! Albero Sano verwelkomt jullie weer 2 avonden per week voor powerplate coaching en voedingsadvies. Het voorbije jaar zag ik uiteraard niet veel van mijn klanten, tenzij ergens on the road tijdens het wandelen! Ondertussen zijn de fitnesscentra en personal coaching plekken weer open en duiken de addicts weer in hun sportkleren om te komen sporten.

In het voorbije jaar kreeg ik heel vaak vragen over voeding en dan vooral over meal prepping. Wat is dat nu eigenlijk “Meal Prepping”? Meal prepping is de maaltijden van de komende week zodanig voorbereiden dat je minimaal in de keuken hoeft te staan. Heel veel sporters gebruiken deze manier van koken om steeds voorbereid te zijn op een komend hongertje en om zeer bewust met voeding om te gaan. Je gaat er eigenlijk voor zorgen dat je koelkast vol staat met al dan niet afgewogen maaltijden die zeer gezond zijn en die je makkelijk kan opwarmen. Zo vermijd je dat je gaat snoepen en dat je snel de diepvries opent voor een snelle pizza bijvoorbeeld.

Meal preppen vergt voorbereiding en je werkt hierbij best met een weekplanning voor je maaltijden, maar eens het een gewoonte is, is het makkelijker, goedkoper en beter voor je lijn. Je kan de maaltijden in tupperware bewaren in de koelkast of afwegen en vacuum verpakken voor de diepvriezer zodat je steeds een maaltijd bij de hand hebt.

Hou je mailtbox in het oog, want zeer binnenkort start Albero Sano met workshops over voeding. Hoe doe je best aan meal prepping, hoe maak ik gezonde versies van mijn anders zo calorierijke Vlaamse gerechten, hoe kan ik passata maken voor verschillende maanden,…

Wil jij ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.

Tot gauw,

Biene

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf nu in en ontvang tips en tricks, gezonde recepten,promoties en zoveel meer…

You have Successfully Subscribed!