Onze Visie

Wij geloven sterk dat u pas gelukkig kan zijn indien alle pijlers in uw leven optimaal functioneren. Uw gezondheid is uiteraard een van de belangrijkste pijlers, want zonder gezondheid, is de rest al gauw verwaarloosbaar.
Om gezond te zijn moet u uw lichaam voeden op een zo optimaal mogelijke manier. Deze manier is voor elke persoon anders! Albero Sano vindt het zeer belangrijk uw verhaal in detail te kennen zodat we rekening kunnen houden met allergieën en/of andere gezondheidsproblemen. Wat voor u werkt, werkt voor iemand anders misschien niet.
Gezondheid is voor ons ook een algemeen welbehagen en daarmee bedoelen we dat het belangrijk is dat u zelfvertrouwen heeft en in uzelf gelooft. Want zonder dat geloof, raakt u uw vol potentieel niet aan en kan u dus ook niet datgene behalen/bekomen dat u misschien graag zou willen bekomen. Wij coachen u graag om deze pijlers te behalen.

BEWEGEN

Powerplate staat bij ons op 1 voor wat betreft bewegen, u kan de powerplate als tool gebruiken om uw sport nog intensiever of beter te beoefenen, u kan de powerplate gebruiken om de revalideren of af te slanken. Verder helpen wij u bij het motiveren om te gaan bewegen op uw eigen tempo.

VOEDING

Zoals u eerder al kon lezen, zorgen wij ervoor dat u het woord dieet kan schrappen uit uw woordenboek. Al na 3 weken past uw lichaam zich aan aan nieuwe gewoonten. Het is dus belangrijk dat u even volhoudt zodat uw lichaam de “goesting” naar zoet of ongezond, vergeet. We helpen u met gezonde recepten, motiveren u in de support groep en houden u op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van voeding.

GEZONDHEID

Op plaats nummer 1 komt uw gezondheid, dat is dan ook ons belangrijkste streefdoel, samen met u bekijken we de zwakke punten in uw gezondheid. Vaak zijn kwaaltjes gerelateerd aan een foute manier van eten. Doormiddel van eetdagboeken, vragenlijsten en andere tools bekijken wij waar we kunnen bijsturen. U zal verbaasd zijn van de resultaten.

ZELFVERTROUWEN

Maar al te vaak merken we dat vooral vrouwen bepaalde stappen niet zetten door een gebrek aan zelfvertrouwen, ze gebruiken maximaal 50% van hun potentieel door angsten. Bij Albero Sano werken we hard om dat zelfvertrouwen terug naar boven te brengen, we reiken u de tools aan om weer volop te gaan voor die ene droom.

Neem uw leven terug in handen

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf nu in en ontvang tips en tricks, gezonde recepten,promoties en zoveel meer…

You have Successfully Subscribed!