Hoewel er zeer veel verschillende toestellen op de markt zijn om je lichaam te trainen, kozen we bij Albero Sano voor de powerplate. Deze welbewuste keuze kwam er doordat ik zelf jaren trainde op de powerplate met zeer mooie resultaten. Buiten het feit dat je door te powerplaten een mooi resultaat bekomt, sommen we hier nog eens de verschillende voordelen op :

Uit onderzoek blijkt dat trainen op de trilplaat visceraal vet helpt te verbranden. Visceraal vet is diepliggend vet dat moeilijker te bestrijden is met andere trainingstoestellen.

Met power plate kan u de trainingsduur drastisch verkorten en dat is voor menig onder ons toch wel een groot voordeel. Met 2-3x 20 min per week traint u alle spieren die u wil trainen. Elke oefening duurt tussen de 30 en 60 seconden. 20 minuten powerplate komt overeen met 90 minuten fitness.

Power plate is makkelijk in gebruik en is geschikt voor alle leeftijden en alle trainingsniveaus. Zowel jongeren als ouderen kunnen trainen op de powerplate. En ook de competitie sporters onder ons hebben baat bij het trainen op een powerplate. Zij kunnen sportspecifieke training doen om zo de spierkracht te verbeteren.

Power plate is een krachtig hulpmiddel om het lichaam spierstimulatie te leveren. Er treedt een verbetering van de bloedsomloop op en dat zorgt dan weer voor vermindering van pijn en zwellingen in het lichaam. Vooral bij oudere mensen heeft deze training veel effect op de pijndemping.

In diverse onderzoeken is aangetoond dat de spierkracht 30% meer toeneemt, terwijl de trainingsduur zoveel korter is.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf nu in en ontvang tips en tricks, gezonde recepten,promoties en zoveel meer…

You have Successfully Subscribed!